ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ

Ένα κομμάτι γης στους πρόποδες του Ολύμπου, ανάμεσα στον επιβλητικό όγκο του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας και του απέραντου γαλάζιου του Θερμαϊκού Κόλπου, ήταν η αρχή για τη δημιουργία ενός μικρού οικογενειακού τμήματος, του κτήματος ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, στον καταναλωτή και στην ανεπανάληπτη, φυσική, μοναδική ομορφιά του Ολύμπου με τα σπάνια οικολογικά χαρακτηριστικά,  ξεκινήσαμε τη δημιουργία του κτήματος ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Ξεκινώντας από το μηδέν, περιφράξαμε το κτήμα, το ξεχερσώσαμε, το ξεβοτανίσαμε, βγάλαμε νερό με γεώτρηση, εγκαταστήσαμε ένα πλήρες αρδευτικό σύστημα, το εξολπίσαμε με τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία, φυτέψαμε τα δέντρα και τέλος ήρθαν οι μέλισσες και δημιουργήθηκε το μελισσοκομείο μας.

Με τη συνεχή μας ενασχόληση, φροντίδα και επίβλεψη το κτήμα μας αναπτύσσεται, βελτιώνεται, ομορφαίνει.

Με αγάπη, μεράκι και σεβασμό στις μέλισσες, ακολουθούμε τις ανθοφορίες και τους κανόνες της ορθής μελισσοκομικής πρακτικής, τρυγάμε με προσοχή και επιμέλεια το μέλι και παράγουμε αγνό, φυσικό, ανεπεξέργαστο μέλι, το ΜΕΛΙ ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Μέσω της γευσιγνωσίας ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να εκτιμήσει και να αγαπήσει τα προϊόντα του κτήματος ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ , που με αγάπη και μεράκι παράγουμε, έχοντας σαν γνώμονα την άριστη ποιότητα, προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε.